Hogyan használd a teljesítmény hibaelhárítót.

 A videó után folytatódik a cikk!

 Indítás után a jobb alsó sarokban a fogaskerék ikonra kattintva állítsd be a HD minőséget.

Díjmentes Windows Gyorsító Tanfolyam

Hogyan futtasd a Teljesítmény hibaelhárítót

Hogyan teheted ezt meg nyisd meg a vezérlőpultot Start gomb –>Vezérlőpult és a kereső mezőbe kezd el begépelni, hogy hibaelhárító.

Ekkor megfog jelenni több lehetőség is. Itt csak kattints a legfelső Hibaelhárítás menüpontra.

Vágólap01

A Rendszer és biztonság, csoportból válaszd a Teljesítményproblémák keresése pontot .

Vágólap02

Ha a teljesítményproblémák keresése elindul, az azt is jelenti egyben,hogy talált problémát a rendszereden. Folytatáshoz kattints a Tovább gombra.

Vágólap03

Ekkor valószínűleg látni fogsz néhány problémát. Olvasd el, és kövesd az ajánlást amit a Windows javasol, hogy kijavítsd a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. Az én példámban, a Windows azt érzékeli hibának, hogy túl sok program töltődik be, indításkor. Ezeknek nem kellene, hogy betöltődjenek automatikusan a Windows indításával. Ezeknek a programoknak a letiltásával, több memória és több processzor idő marad a más fontosabb programok számára, és egyben a rendszer is gyorsul.

Vágólap04

Ha kijelölted a programokat amiket nem akarsz a Windows-al együtt indítani, akkor nyomd meg a tovább gombot. A rendszer elvégzi a javítást és erről még egy ablakban egy riportot mutat.

Vágólap05

Ezt követően már bezárhatod ezt az ablakot és a vezérlőpultot is.

Végső összegzés…

A Windows 7 elég nagy teljesítményű rendszer, és az erőforrásokat elég hatékonyan használja. Ha továbbra is lassú, annak ellenére, hogy futtattad a hibaelhárítót, akkor még megpróbálhatod az alábbi lehetőségeket is.

  1. Futtasd a Lemezkarbantartót, hogy eltávolítsd a felesleges fájlokat. Ha a Windows futása közben a merevlemezen kevés a hely az is teljesítmény problémákat okoz.
  2. Futtass le egy töredezettség mentesítést a merevlemezen.
  3. Ha van rá lehetőség bővítsd a központi memóriát. A RAM bővítés drasztikusan javítja a számítógép sebességét.

 

Mit tehetsz még…

Összességében még nagyon sok mindent tehetsz, hogy gyorsabb legyen a rendszered. Az Ingyenes Gyorsító tanfolyamon még 10 beállítást, tippet mutatok, fent a videó alatt tudsz rá jelentkezni. 

Egy igazán Villámgyors gépre vágysz, akkor neked a Windows Gyorsító TITKOK 2.0 a megoldás. Még 15 további beállítást árulok el benne és mutatom be nagy felbontású HD videókon. 

A Windows Gyorsító TITKOK 2.0 igényléséhez kattints a linkre vagy a képre.

Kérek egy Windows Gyorsító TITKOK 2.0 csomagot 

gyorsito2_box