Miért érdemes bele fogni ebbe az extrém gyorsulást eredményező átalakításba.

Ha egy picit régebbi számítógéped, laptopod van. És már rengeteg megoldást ki próbáltál, mégsem lett a géped olyan gyors mint vártad. Persze ha új a géped az sem akadály, még az új gép is valósággal szárnyakat kap.

Biztos neked is ajánlottak már számtalan megoldást, vegyél gyorsabb processzort, vagy új laptopot. Ok de egy új laptop vásárlása igen költséges lehet.

A most bemutatásra kerülő megoldás jelentősen olcsóbb, mégis nagyságrendekkel gyorsabb lesz az egész rendszer.   A megoldás az új generációs háttértároló, a solid state disk vagy röviden az SSD meghajtó.

SSD Meghajtó

Hogyan működik?

Mivel maga az operációs rendszer is és a használt programok is folyamatosan használják működés közben a háttértárolókat, azokon folyamatos adat írás és olvasás történik ezért az SSD meghajtó használatával jelentősen felgyorsul a rendszer indítás, a programok indulása, és minden a számítógéppel végzett munka vagy akár játék sokkal gyorsabb lesz. Éppen az SSD meghajtók működési elve miatt sokkal gyorsabb az Írási olvasási művelet, nem ritkán akár 60-70% sebesség különbség is lehet az SSD javára.

Neked is ajánljuk ha…

A számítógéped vagy a laptopod megfelel azoknak a műszaki elvárásoknak, amit ez az új technológia megkövetel. Jelentkezz itt az ingyenes felmérésre, és megmondjuk, hogy alkalmas e a géped, vagy a laptopod erre az extrém gyorsításra.

a háttértárolóban  nincs mozgó alkatrész, ezért állandó gyors sebességű az adat írás, olvasásMilyen Előnyei vannak a megoldásnak:

  1. nem tartalmaz mechanikus alkatrészeket.  A merevlemezek nagy része mechanikai okok miatt lesz használhatatlan
  2. nem melegszik, ezért a hűtésnek kevesebb hőt kell elvezetnie,  így minden alkatrész élettartama növekszik.
  3. nem érzékeny az ütődésekre szemben a hagyományos merevlemezekkel, azok akár egy közepes ütődéstől azonnal tönkre mehetnek.
  4. kisebb áramfogyasztás, így például egy laptop hosszabb ideig használható akkumulátorról.
  5. egyszerűbb fizikai felépítésnek köszönhetően nagyobb adatbiztonság érhető el.

És az egyetlen hátránya

A kisebb tárterület a régi merevlemezhez képest, ugyanakkor ez előny is hiszen rá kényszerít a helyes tárterület beosztásra, és felhasználásra.

A PC Egyszeregy segítségével most te is felgyorsíthatod a gépedet, hogyan…

Elsőként jelentkezz az ingyenes bevizsgálásra, amelyet egy speciális program segítségével végzünk el. Ezt követően, amennyiben a géped alkalmas a gyorsításra, készítünk neked egy egyedi ajánlatot, amely tartalmazza a beépítésre kerülő hardver elemeket és azok árait.

A hardver beépítését követően, hogy valóban gyorsuljon a számítógéped, a régi operációs rendszered is újra telepítjük, és elvégzünk neked a régi adataid mentését is. Végezetül jó tanácsokkal látunk el az új rendszer használatával kapcsolatban.

Mennyibe kerül ez az extrém sebesség növelés.

Mennyibe kerülne, ha egy új gépet, esetleg laptopot kellene vásárolnod? Nos ez a megoldás kb. 50 000-200 000Ft ig. terjed. Ezzel szemben egy szerényebb 30 GB méretű megható a beépítése, a telepítéssel, adatmentéssel együtt is csak kb. 20-24 000 Ft míg egy komolyabb például 180 GB méretű meghajtó beépítése és teljes munkadíja, tehát telepítés és adatmentés is csak kb.60-65 000 Ft

Ugye jól látható a különbség közel fele harmada az ár egy új géphez képest, és jóval nagyobb a sebesség növekedés.

A fenti árak csak tájékoztató jellegűek. Konkrét árat csak a bevizsgálás után tudunk mondani, ez nagyban függ az igényelt meghajtó beszerzési árától. jelentkezz most az ingyenes bevizsgálásra.

Vezeték neved:*
Kereszt neved:*
E-mail címed:*
E-mail címed újra:*